Logo
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.

NOVINKA

Tekutý polyuretan


NOVINKA

Tekutý plast v kartuši 290ml


 

Hledáme regionální zastoupení pro Prahu


Máte zájem o zřízení showroomu / prodejny / regionálného zastoupení. Vhodné pro firmy / OSVČ. Poskytneme kompletní vybavení, zaškolení, vzorky materiálů atd. Zajistíme reklamní kampaně - google, seznam, facebook atd. Na vás je vedení showroomu, prodej materiálu, jednání se zákazníky atd. Kontaktujte nás info@tekuta-guma.cz 


 NÁKUP PO TELEFONU - TEKUTÁ GUMA

DOPRAVA ZDARMA - TEKUTÁ GUMA

 

Sledujte nás na sítích


      

    

Spolupráce


máte zájem o prodej hydroizolační tekuté gumy v kamenných prodejnách či jste aplikační firma: info zde.

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů
  1. Udělujete tímto souhlas společnosti ALFEMA CZECH s.r.o., se sídlem Lidická 700/19, 602 00 Brno IČ 07039476, zapsaná u Krajského soudu v Brně, oddíl C, vložka 105808 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno / přezdívku
    • emailovou adresu
    • fotografii (pokud poskytnete přes službu třetí strany).
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 10 let a to za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek anonymizování informací o diskutujícím u vašich příspěvků (úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu), popř. na slovní žádost (dopis, email) kompletní výmaz vašich diskuzních příspěvků.
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Oprava spojů ploché střechy
22.03.2019
Oprava spojů ploché střechy
První místo na ploché střeše s asfaltových pásů, kde se objeví problém jsou spoje. Jak ji opravit a prodloužit životnost? Čtěte článek dále. číst celé
Tekutá guma ALFEMA - nejen hydroizolace
17.03.2019
Tekutá guma ALFEMA - nejen hydroizolace
Tekutá guma ALFEMA má všestranné použití, nejen jako hydroizolace. číst celé
Hydroizolace Tekutý plast ALFEMA - fotoreportáž z aplikace
16.03.2019
Hydroizolace Tekutý plast ALFEMA - fotoreportáž z aplikace
Hydroizolace teras na Národním Fotbalovém Stadionu Bratislava materiálem Tekutý plast ALFEMA. číst celé
Renovace šindelové střechy - jak na to?
07.03.2019
Renovace šindelové střechy - jak na to?
Co ze zatékající střechou z asfaltových šindelů? Renovace pomocí Tekuté gumy ALFEMA je řešení, které vám zajistí klid na dlouhá léta. číst celé
Novinky do emailu
           
 
Sledujte nás
      
Copyright 2002 - 2019 © Všechna práva vyhrazena.
 
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.